Politica de confidentialitate

Cine suntem
Site-ul meu se cheama https://audiocast.ro, iar eu ma numesc Robert Stanciulescu si sunt persoana de contact. Datele mele de contact le aveti in sectiunea Contact.
Ce date colectam in site
Colectam urmatoarele date despre utilizatori care nu se inregistreaza in site: ip-ul, iar pe baza ip-ului, acolo unde este posibil identificat tara, judetul si localitatea de unde ai accesat platforma. In cazul in care lasi comentarii la podcasturi colectam suplimentar adresa de email si numele lasate in formularul de comentarii.
In cazul setarii de semne de carte la podacasturile pe care le asculti setam unul pana la 3 coockieuri care ne permite sa te indentificam pe tine si podcastul pentru care ai setat semn de carte. In momentul setarii cookieului platforma iti cere acordul pentru a-l seta. Fiecare cookie folosit in semnele de carte are o vaalbilitate de 15 de zile daca nu esti autentificat si 30 de zile daca esti autentificat.
In cazul in care iti creezi cont in plafroma colectam suplimentar urmatoarele date despre tine: numele, adresa de email si fotografia. Daca selectezi optiunea ca platforma sa-ti retina datele de autentificare, in acez caz mai setam un coockie care ne permite sa te identificam la viitoarea/viitoarele vizita(e). Acest coockie are valabilitate 1 an. La momentul selectiei platforma te intreaba daca esti de acord cu setarea coockiului de autentificare.
Alte coockie pe care platforma le foloseste
Afisam reclame google adsense si google isi seteaza propriile coockie. In momentul cand vei intra in paginile care afiseaza reclame google vei fi notificat pentru a-ti da consimtamantul legat de coockiurile setate de google.
Cu cine impartim datele
Nu impartim datele tale personale cu terte parti exceptand cele la care se face referire in acest document.
Stergerea datelor tale personale
Iti putem pune la dispozitie datele tale personale pe care le stocam oricand le ceri. De asemenea, vom sterge datele tale persoanle stocate in platforma noastra in urma unei cereri pe emailul pe care il gasesti in sectiunea Contact.