Cum postezi in platforma

In partea de sus a fiecarei pagini exista un meniu care se cheama 'Cont nou', iar daca nu ai cont folosind acel formular iti poti crea cont. Procesul este unul automat, dupa ce introduci datele in formular ti se va trimite un email, email in care vei avea un link de confirmare a contului. Dupa ce dai click pe acel link contul tau va fi confirmat si va putea fi folosit.
Dupa ce ai confirmat contul trebuie sa mergi in seciunea de 'Autentificare' (meniul cu acelasi nume), iar acolo te poti autentifica in platforma cu credentialele pe care ti le-ai ales (username si parola).
Dupa autentificare vei fi directionat intr-o pagina unde poti adauga podcasturi. Podcasturile pot fi adaugate prin 2 metode (alegi metoda din formularul de adaugare):
1. prima metoda este printr-un link catre un fisier in formatul: .mp3, .ogg, .wav sai .flac. Vei folosi aceasta metoda daca ai deja fisierul stocat undeva pe net si vrei ca fisierul sa ramana acolo. Fisierul nu va fi stocat la noi pe server ci el va ramane stocat in locatia anterioara, noi vom incarca fisierul de acolo si il vom reda doar. Avantajul acestei metode este acela ca iti tii toate fisierele intr-un singur loc fara a fi nevoie sa le incarci si sa muti pe diverse platforme.
2. Incarcarea fisierul la noi pe server. Se incarca fisierul in formatele de mai ssu si se stocheaza pe serverul nostru. El va fi redat de pe server. Pentru a incarca usor fisierul (atat la upload cat si la incarcare) va sfatuim sa reduceti dimensiunea fisierului (la momentul actual pot fi incarcare pe server fisiere cu dimensiunea maxima de 50M). Puteti reduce dimensiunea fisierului (chiar daca e .mp3) folosind acest site: https://www.onlineconverter.com/compress-mp3
Dupa ce ati finaliat procesul de incarcare a fisierelor pe server podcastul va aparea atat in sectiune de 'Podcasturi' cat si in sectiunile din paginile principale, de unde poate fi ascultat de vizitatori.

Citeste si Ce echipamente folosesti