Audiocast - termeni si conditii Accesul pe platforma Audiocast.ro se face gratuit. Nu se percep taxe de folosire a platformei atat pentru auditori cat si pentru creatorii de podcasturi. Folosirea platformei se face cu respectarea limitarilor (tehnice sau legale), acolo unde acestea exista.
In orice moment ne rezervam dreptul da a suspenda dreptul de folosire al platformei al oricarui vizitator care nu respecta normele legale sau de conduita. Dreptul de folosire se poate suspenda temporar sau permanent, noi find cei care decidem asta in functie de gravitatea faptei.
Nu este permisa incarcarea pe platforma de materiale care nu respecta legislatia in vigoare sau care lezeaza interesele utilizatorilor sau ale prorietarului platformei. Platforma nu este destinata copiilor si, de aceea, e recomandat ca parintii sa limiteze accesul la platforma daca constata ca sunt matariale care ar putea afecta copii. Nu putem controla toate materialele care se pun pe platfroma, de aceea responsabiltatea continutului materialelor apartine in exclusivitate creatorului materilului audio si a utilizatorului ca l-a incarcat in platforma.
Prin inregistrarea pe platforma esti de acord sa-ti lasi datele cu caracter personal necesare functionarii platformei. De asemenea, ne dai dreptul de a folosi aceste date pentru functionarea si cresterea platformei. Poti oricand sa ceri ca aceste date sa fie sterse (conform legislatiei in vigoare), dar stergerea datelor personale va duce la imposibilitatea de a mai accesa platforma si materialele care au fost incarcate in platforma. Platforma Audicast.ro este complet automatizata, acesta fiind motivul pentru care nu pot fi extrase datele atat timp cand nu ai cont activ in platforma.
Orice incercare de a accesa datele altor utilizatori sau de a pune in pericol functionarea platformei (prin atacuri sau prin exploatare de vulnerabilitati) duce la restrictionarea dreptului de a utiliza platorma pe termen nedefinit. De asemenea, aceste actiuni pot avea consecinte legale (penale).